Palveluhinnasto

PALVELUHINNASTO

Huomioithan, että teettäessäsi saunahuollon, korjauksen tai remontin SaunaMaxilla,on työn osuus kotitalousvähennyskelpoista. Tutustu verottajan ohjeisiin tarkemmin heidän verkkosivuillaan

PALVELUHINNASTO – SAUNAHUOLTOPAKETIT

Kaikki saunahuoltopaketit sisältävät oliviinidiabaasi-kiuaskivet toimitettuna ja asennettuna sekä lauteiden koneellisen puhdistushionnan ja parafiiniöljykäsittelyn. Viemme lisäksi vanhat kiuaskivet mukanamme ja kierrätämme ne asianmukaisesti. Hinta sisältää kilometriveloituksen pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen)

 

SAUNAHUOLTOPAKETTI – PIENI 245,00€ (sis. alv 24%)

Saunatilan koko alle 4m² ja kiukaan kivimäärä 0- 40 kg.

 

SAUNAHUOLTOPAKETTI – ISO 395,00€ (sis. alv 24%)

Saunatilan koko 8-12m² ja kiukaan kivimäärä 40-100kg.

 


PALVELUHINNASTO – KIUASHUOLLOT

Kaikki kiuashuoltopaketit sisältävät oliviinidiabaasi-kiuaskivet toimitettuna ja asennettuna, vanhojen kiuaskivien poiston ja kiukaan puhdistuksen. Viemme lisäksi vanhat kiuaskivet mukanamme ja kierrätämme ne asianmukaisesti. Hintaan lisätään kilometriveloitus 0.90 €/km (sis. alv. 24 % )

 

KIUASHUOLTO – PIENI 115,00€ (sis. alv 24%)

Kivimäärä 0-40 kg

KIUASHUOLTO – ISO 175,00€ (sis. alv 24%)

Kivimäärä 40-100 kg

 


PALVELUHINNASTO – LAUDEHUOLLOT

Laudehuollot sisältävät lauteiden koneellisen puhdistushionnan ja parafiiniöljykäsittelyn sekä laude- ja kaiderakenteiden tarkastuksen ja kiristyksen tarvittaessa. Hintaan lisätään kilometriveloitus 0,90 €/km (sis. alv. 24 % )

LAUDEHUOLTO – PIENI 145,00 € (sis. alv 24%)

Alle 4m2 saunaan.

LAUDEHUOLTO – ISO 195,00 € (sis. alv 24%)

4-10m2 saunaan.

 


PALVELUHINNASTO – KIUASKIVIEN LISÄKILOT

 

YLI 100 KG LISÄKILOT OLIVIINIDIABAASI KIUASKIVI  1,00€/kg (sis. alv 24%) lisätään huollon hintaan

Mikäli huollettavan kiukaan kivimäärä ylittää 100 kg, veloitamme ylimenevistä kiloista 1,00€/kg.


PALVELUHINNASTO – LISÄTYÖT JA SÄHKÖTYÖT

 

SÄHKÖTYÖTUNTIVELOITUS  70,00 €  (sis. alv. 24 % )

Sähkötyö saunahuollon yhteydessä tai erikseen (esim. kiukaan vianetsintä ja korjaus tai uuden kiukaan asennus). Huom! Minimi sähkötyötuntiveloitus on kaksi (2) tuntia. Sähkötyössä huomioidaan aina siirtymien osalta ajotunnit ja kohteessa itse työtunnit. Sähkötyötuntiveloituksen hintaan lisätään kilometriveloitus 0,9€/km.

SÄHKÖKIUKAAN ASENNUS

Asennamme useimmat kotikäyttöön tarkoitetut sähkökiukaat kiinteään hintaan. Kiinteät hinnat ovat saatavilla kun kiukaan ohjaus on kiukaassa tai erillisellä ohjainpaneelilla joka voidaan sijoittaa saunatilaan. Ohjauspaneelit, joihin liittyy erillinen tehoyksikkö tai ohjauspaneeli sijoitetaan löylyhuoneen ulkopuolelle asennetaan tuntitöinä.

 

KIUKAAN ASENNUS KIINTEÄLLÄ OHJAUKSELLA: 175,00€

KIUKAAN ASENNUS ETÄOHJAUSPANEELILLA (kts. sisältö yltä): 285,00€

KIUASKIVILAATIKKO 20KG ASENNUKSEN YHTEYDESSÄ: 15,00€/kpl

KIUASKIVIEN LADONTA KIUKAAN ASENNUKSEN YHTEYDESSÄ: 25,00 € / 20 kg laatikko sisältäen kiuaskivet.

VANHAN KIUKAAN KIERRÄTYS ASENNUKSEN YHTEYDESSÄ: 45,00€

(kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %)

 

RAKENNUSTYÖTUNTIVELOITUS 55,00 € ( sis. alv.24 % )

Rakennus- tai asennustyö tai esimerkiksi lisätyö saunahuollon yhteydessä (esimerkiksi rikkoutuneiden puuosien korjaus ja asennus). Hintaan lisätään kilometriveloitus 0,9€/km.

ERIKOISASIANTUNTIJAN TYÖTUNTIVELOITUS 85,00 € ( sis. alv.24 % )

Suunnittelu, konsultointi, työnjohto tai muu rakennusteknistä erikoisosaamista ja/tai pätevyyttä edellyttävä työ. Hintaan lisätään kilometriveloitus 0,9€/km.

 

 PALVELUHINNASTON PALVELUEHDOT: Suoritamme palveluhinnaston mukaisia saunahuoltopalveluja pääkaupunkiseudulla. Muut alueet erikseen sovittaessa | osa palveluhinnaston tuotteista sisältävää kilometriveloituksen pääkaupunkiseudulla. Palveluhinnaston muihin palveluihin lisätään kilometriveloitus 0,90€/km | Palveluhinnaston SAUNAHUOLTOPAKETIT ja KIUASHUOLLOT sisältävät uudet oliviinidiabaasi kiuaskivet toimitettuna ja asennettuna .Mikäli palveluhinnaston SAUNAHUOLTOPAKETTI – ISO tai KIUASHUOLTO – ISO yhteydessä huollettavan kiukaan kivimäärä ylittää huoltopaketin rajan 100kg, veloitamme ylimenevistä lisäkiloista 1,00€/kg (oliviinidiabaasi).  | palveluhinnaston SAUNAHUOLTOPAKETIT ja KIUASHUOLLOT sisältävä kiukaan vastusten kuntotarkastuksen. Mikäli kiukaan vastuksen/vastusten havaitaan tarkastuksen yhteydessä olevan rikki tai epäkunnossa, voi SaunaMax asiakkaan halutessa suorittaa vastuksen/vastusten vaihtotyön huollon yhteydessä lisäveloitusta vastaan | Veloitamme kiukaan vastuksen/vastusten vaihtotyöstä palveluhinnaston mukaisen sähkötyötuntiveloituksen 70,00€/tunti sekä uuden vastuksen/uusien vastusten hinnan | Työn osuus saunahuollon hinnasta kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin | Pidätämme oikeuden muutoksiin | Ilmoitetut palveluhinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%


Palveluhinnaston hinnat ovat yksityisille kuluttaja-asiakkaille. Mikäli edustat yritystä tai yhteisöä, ystävällisesti tilaa yrityksille suunnattu palveluhinnasto sivulta Palvelut Yrityksille.