Sentio by Harvia edustaa saunatuotteiden terävintä kärkeä niin teknologian kuin designin puolesta. Saunakokemuksen voi rakentaa haluamakseen, yhdistelemällä perinteistä sähkökiukasta höyrystimeen, infrapunasäteilijöihin, tuoksuihin ja äänimaailmaan. Ratkaisut sopivat vaativalle kotikäyttäjälle sekä ammattilaisille. Malliston tehokkain, Qube 360 on 36kW tehollaan tehokkain sarjavalmisteinen sähkökiuas joka lämmittää mm. Allas Sea Pool:n 47m3 kokoisen saunan Helsingissä.

 

Combi-kiukaissa on yhdistetty sähkökiukaaseen höyrystin, jonka ansiosta saunatilan ilman kosteutta voidaan säätää halutulle tasolle suoraan ohjaimesta. Halutessasi tiukat ja kuumat löylyt, voit säätää ilmankosteuden kuivaksi ja lämpötilan korkeaksi. Hieman lempeämmät löylyt saa kun lisätään ilman kosteutta ja samalla lasketaan lämpötilaa.

 

Tiesitkö että infrasäteilijät voi sijoittaa myös perinteiseen saunaan? Niiden avulla voit nauttia pikaisesti lämmöstä lämmittämättä koko saunaa kuumaksi. Esimerkiksi talvisen aamulenkin jälkeen voit selata päivän uutiset tai rauhoittua joko musiikkia kuunnellen tai hiljaisuudesta nauttien pikaiset lämmöt jotka kirjaimellisesti ulottuvat luihin ja ytimiin. Samassa saunassa saat kuitenkin myös perinteiset löylyt, ja mikset samalla lisäisi monipuolisuutta hankkimalla combi-kiukaan?

 

Saunan ohjaus on monilta osin jäänyt viime vuosituhannelle eikä digitalisaatio ole juuri saunaan saakka ulottunut, ennen kuin nyt Sentio by Harvian myötä. Merkittävä tekijä hitaaseen kehitykseen on ollut turvallisuus, sillä ilman turvalaitteita saunan etäkäyttö voi aiheuttaa tulipaloriskin. Concept R -kiuas onkin ensimmäinen ja ainoa kiuas maailmassa johon saa integroitavan turvakytkimen, jonka ansiosta kiukaan voi huoletta käynnistää etänä. Etäkäyttö home.com4 ohjaimella onnistuu bluetooth yhteyden avulla kotoa, mutta Pro B2 ohjaimen yhteyteen on Saunamaxilta saatavissa mahdollisuus käynnistää kiuas matkapuhelimen avulla mistä vain.

 

Osa tuotteista on tarjolla verkkokaupassamme. Olemme kuitenkin mielellämme avuksi oikeiden tuotteiden valinnassa, saunan suunnittelussa ja luonnollisesti myös asennuksessa. Infrasaunat suunnittelemme aina tapauskohtaisesti, joten suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Lue lisää Sentio by Harvia -sivuilla ja tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme

 

Tavoitat meidät numerosta 010 337 0635 tai sähköpostilla sentio@saunamax.fi