Verkkokauppa

Pro B2 -ohjain

555,52 

Sentio by Harvian Professional-ohjauskeskuksesta hyötyvät erityisesti saunaelämysten ammattilaiset kylpylöissä ja hotelleissa. .

SKU: PRO-B2 Tuotekategoria:

Professional-ohjauskeskukset tarjoavat miellyttävän käyttökokemuksen ja selkeän valintanäkymän. Monipuoliset ominaisuudet, luotettava ohjauskeskus ja ajastin varmistavat, että saunaelämys on turvallista. Professional B2 -ohjauskeskus on suunniteltu ammattilaiskäyttöön ja se soveltuu suuritehoistenkin sähkökiukaiden ohjaamiseen. Tarvittaessa tehoaluetta voidaan kasvattaa lisätehoyksikön avulla. Ohjauskeskuksella voidaan ohjata myös saunahuoneen valaistusta ja tuuletusta.

 

Ammattilaiskäyttöön suunnitelluilta ohjauskeskuksilta vaaditaan paljon. Sentio by Harvia on vastannut haasteeseen monipuolisella, vaativimpiin kohteisiin suunnitellulla Professional-sarjan ohjauskeskusvalikoimalla. Keskuksissa on käytetty vain laadukkaita ja pitkäikäisiä komponentteja.

 

Pro B2 toimii kaikkien Sentio by Harvia kiukaiden kanssa mutta myös mm. IKI-kiukaiden, Harvian Modulo, Virta, Legend- ja Cilindro E tai Kivi E -mallien kanssa. Siihen voi liittää etäkäynnistyksen esimerkiksi viikkokellolla tai matkapuhelimella. Kysy lisää näistä mahdollisuuksista sentio@saunamax.fi