Verkkokauppa

Qube

1 432,20 1 822,80 

Sentio by Harvian Qube vastaa vaativimmankin saunasisustajan toiveisiin. Kiukaan suorat linjat, tumma väri sekä jykevä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaulus vangitsevat katseen. Tarkkaan valitut materiaalit ja innovatiivinen vastusrakenne tekevät Qubesta erinomaisen valinnan kylpylöihin ja hotelleihin tai suureen perhesaunaan.

Tyhjennä valinnat
SKU: N/A Tuotekategoria:

Sentio by Harvia mahdollistaa rentouttavan saunaelämyksen ja moniaistillisen löylykokemuksen. Tyylikkään Qube-kiukaan kivitilaa kehystää harjattu teräs ja sen alaosa on grafiitinmusta. Quben ulkomuoto mahdollistaa sen sijoittelun saunasisustukseen miten päin tahansa – kiukaan kaikki sivut voidaan jättää näkyviin. Qube on varustettu pohjalevyllä, joka kerää ylimääräisen löylyveden ja kivenmurut pitäen saunahuoneen siistinä. Viimeisteltyyn kokonaisuuteen suosittelemme kiukaan ympäröivää puukaidetta. Puinen suojakaide keventää jykevän Quben ilmettä ja tuo lisää turvaa saunatilaan.

 

Sentio by Harvia -tuotteiden suunnittelussa hyödynnetään viimeisimpiä sauna-alan innovaatioita parhaan saunakokemuksen tarjoamiseksi. Quben tyylikäs ulkopinta on suunniteltu hyödyntäen kolmikuoriteknologiaa, jonka ansiosta kiukaan ulkopinnan lämpötila pysyy matalana kiukaan ollessa päällä.

 

Innovatiiviset ratkaisut suunnittelussa parantavat myös käyttömukavuutta. Qube-kiukaat ovat miellyttäviä huoltaa kiukaan kivitilan ollessa erillään vastuksista. Erillinen kivitila mahdollistaa vastushuollon ilman kivien uudelleenladontaa. Rakenne suojaa vastuksia myös ylimääräiseltä vedeltä ja kivien painolta pidentäen vastusten käyttöikää. Irrotettava kytkentärasia tekee asennuksesta ja huoltotoimenpiteistä vaivattomia ja nopeita.

Teho

9kW, 10,5kW, 12kW, 15kW