Aina valmis talosauna

Onko teidän taloyhtiössänne edelleen käytössä kiinteät saunavuorot? Oletteko koskaan toivoneet voivanne muuttaa saunavuoroa sellaisena päivänä kun vakiovuoro ei sovikaan aikatauluun, toivoneet pääsevänne saunaan esimerkiksi hiihto- tai juoksulenkin jälkeen kun lenkkisaunaa ei ole tarjolla tai ei ole oma saunavuoronne? Olisiko joskus kiva kutsua kavereita talosaunaan viettämään yhteistä aikaa?

 

Jos vastasit kertaakaan kyllä, meillä on hyviä uutisia! SaunaMaxilta saat ratkaisun talosaunaan jolla voit tarkistaa sähköisestä kalenterista esimerkiksi matkapuhelimella saunan saatavuuden, tehdä varauksen heti ja istua saunan lauteilla jo muutamassa minuutissa. Ratkaisu on lisäksi energiatehokas sillä siinä luovutaan viikkokelloajastuksesta joka lämmittää saunaa silloinkin kun siellä ei saunota.

 

Miten tämä kaikki toimii ja mitä se edellyttää? Yksinkertaisimmillaan vaihdamme saunanne kiukaan soveltuvaan aina valmiiseen kiukaaseen. Kiuas on eristetty ja luukulla varustettu siten että kiukaan kivitila on aina lämmin. Avattaessa luukku voidaan vaikka saman tien astua lauteille ja saada löylyä heittämällä välittömästi lämpötila nousemaan. Kiuas kuluttaa valmiustilassa vain vähän energiaa eikä lämmitä saunaa turhaan silloin kun siellä ei saunota. Lisäpalveluna on saatavilla sähköinen ajanvarauskalenteri, jonka avulla voitte ulkoistaa saunavuorojen varaamisen ja laskutuksen täysin eli asukkaat varaavat vuorot kalenterista ja maksavat ne suoraan jolloin isännöitsijän ei tarvitse tehdä ylimääräistä laskutustyötä. Kaikki mitä tarvitsette löytyy SaunaMaxilta eli taloyhtiön puolesta tarvitaan vain saunatilan tiedot joiden perusteella SaunaMax tekee avaimet-käteen tarjouksen palvelun käyttöönotosta. Kysy lisää puhelimitse 010 337 0639 tai sähköpostilla myynti@saunamax.fi