Pientä pintaremonttia?

SaunaMax Oy

Pientä pintaremonttia?

Usein esimerkiksi myynnin tullessa ajankohtaiseksi asuntoa siivotaan ja jynssätään, hankitaan uusia verhoja ja sisustustyynyjä sekä mahdollisesti tehdään pientä pintaremonttia. Kaikki tehdään siksi, että näytön yhteydessä asunnon kunto tai epäsiisteys eivät tuottaisi pettymystä ostajaehdokkaille.
Kylpyhuonetilat ovat avainroolissa uusien potentiaalisten asukkaiden puntaroidessa ostopäätöstään ja mikäli sauna on heille erityisen tärkeä, kuten usealle on, kannattaa asunnon myyjän kiinnittää huomiota myös saunatilojen siisteyteen ja kuntoon.
SaunaMax Täydellisen Saunahuollon jälkeen saunatila on raikas ja lähes uudenveroinen sekä löylyt makoisat. Jokaisesta saunahuollosta kirjoitamme huoltotodistuksen. SaunaMaxin saunahuolto on edullinen ja laadukas. Saunan koosta riippuen kustannus on hieman alle, tai hieman yli 200 euroa. Työn osuus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.Aikaa saunahuoltoon kuluu noin 2-3 tuntia ja tämän jälkeen saunan käyttöä voidaan jatkaa normaaliin tapaan.
Älä anna asuntosi myyntiajan pitkittyä ainakaan saunatilan epäsiisteyden takia. Anna ammattilaisten hoitaa saunahuolto puolestasi.
Ei kommentteja

Pahoittelut, tämä kommenttilomake on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: