Palveluhinnasto

PALVELUHINNASTO

Huomioithan, että teettäessäsi saunahuollon, korjauksen tai remontin SaunaMaxilla, on työn osuus kotitalousvähennyskelpoista. Tutustu verottajan ohjeisiin tarkemmin heidän verkkosivuillaan

PALVELUHINNASTO – SAUNAHUOLTOPAKETIT

Kaikki saunahuoltopaketit sisältävät oliviinidiabaasi-kiuaskivet toimitettuna ja asennettuna sekä lauteiden koneellisen puhdistushionnan ja parafiiniöljykäsittelyn. Viemme lisäksi vanhat kiuaskivet mukanamme ja kierrätämme ne asianmukaisesti. Hinta sisältää kilometriveloituksen pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ja Tampereen seudulla (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala).

 

SAUNAHUOLTOPAKETTI – PIENI 235,00€ (sis. alv 24%)

Saunatilan koko alle 4m² ja kiukaan kivimäärä enintään 20kg.

SAUNAHUOLTOPAKETTI – NORMAALI 285,00€ (sis. alv 24%)

Saunatilan koko 4-8m² ja kiukaan kivimäärä 20-40kg.

SAUNAHUOLTOPAKETTI – ISO 345,00€ (sis. alv 24%)

Saunatilan koko 8-12m² ja kiukaan kivimäärä 40-100kg.

SAUNAHUOLTOPAKETTI – JÄTTI 395,00€ (sis. alv 24%)

Saunatilan koko 12-16m² ja kiukaan kivimäärä 100-200kg.


PALVELUHINNASTO – KIUASHUOLLOT

Kaikki kiuashuoltopaketit sisältävät oliviinidiabaasi-kiuaskivet toimitettuna ja asennettuna, vanhojen kiuaskivien poiston ja kiukaan puhdistuksen. Viemme lisäksi vanhat kiuaskivet mukanamme ja kierrätämme ne asianmukaisesti. Hinta sisältää kilometriveloituksen pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ja Tampereella.

 

KIUASHUOLTO – PIENI 115,00€ (sis. alv 24%)

Alle 20kg kivimäärällä varustettu kiuas.

KIUASHUOLTO – NORMAALI 145,00€ (sis. alv 24%)

20-40kg kivimäärällä varustettu kiuas.

KIUASHUOLTO – ISO 175,00€ (sis. alv 24%)

40-100kg kivimäärällä varustettu kiuas.

KIUASHUOLTO – JÄTTI 225,00€ (sis. alv 24%)

100-200kg kivimäärällä varustettu kiuas.


PALVELUHINNASTO – LAUDEHUOLLOT

Laudehuollot sisältävät lauteiden koneellisen puhdistushionnan ja parafiiniöljykäsittelyn sekä laude- ja kaiderakenteiden tarkastuksen ja kiristyksen tarvittaessa. Hinta sisältää kilometriveloituksen pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ja Tampereella.

LAUDEHUOLTO – PIENI 140,00€ (sis. alv 24%)

Alle 4m² saunaan.

LAUDEHUOLTO – NORMAALI 160,00€ (sis. alv 24%)

4-8m² saunaan.

LAUDEHUOLTO – ISO 190,00€ (sis. alv 24%)

8-12m² saunaan.

LAUDEHUOLTO – JÄTTI 210,00€ (sis. alv 24%)

12-16m² saunaan.


PALVELUHINNASTO – KIUASKIVIEN LISÄKILOT (200+KG)

 

YLI 200KG LISÄKILOT OLIVIINIDIABAASI KIUASKIVI  1,00€ (sis. alv 24%) lisätään huollon hintaan

Mikäli huollettavan kiukaan kivimäärä ylittää 200kg, veloitamme ylimenevistä kiloista 1,00€/kg. Ominaisuudet: normaali käyttöikä, hyvä lämpökapasiteetti, hyvä lämmönjohtavuus, energiatehokas. Laadukas luonnon kiuaskivi.  Katso lisätietoa oliviinidiabaasista.


PALVELUHINNASTO – LISÄTYÖ, SÄHKÖTYÖ JA KIUKAAN VASTUKSET

 

SÄHKÖTYÖTUNTIVELOITUS  60,00€ (sis. alv 24%)

Sähkötyö saunahuollon yhteydessä tai erikseen (esim. kiukaan vianetsintä ja korjaus tai uuden kiukaan asennus). Huom! Minimi sähkötyötuntiveloitus on kaksi (2) tuntia. Sähkötyössä huomioidaan aina siirtymien osalta ajotunnit ja kohteessa itse työtunnit. Sähkötyötuntiveloituksen hintaan lisätään kilometriveloitus 0,9€/km.

SÄHKÖKIUKAAN ASENNUS

Asennamme useimmat kotikäyttöön tarkoitetut sähkökiukaat kiinteään hintaan. Kiinteät hinnat ovat saatavilla kun kiukaan ohjaus on kiukaassa tai erillisellä ohjainpaneelilla joka voidaan sijoittaa joko saunatilaan tai joka saadaan yhdellä seinän läpiviennillä tilaan johon ohjainpaneeli soveltuu (esimerkiksi märkätilaan ei joitakin paneeleita saa asentaa). Ohjauspaneelit, joihin liittyy erillinen tehoyksikkö, asennetaan tuntitöinä.

 

KIUKAAN ASENNUS KIINTEÄLLÄ OHJAUSKESKUKSELLA: 175,00€

KIUKAAN ASENNUS ETÄOHJAUSPANEELILLA (kts. sisältö yltä): 225,00€

KIUASKIVILAATIKKO 20KG ASENNUKSEN YHTEYDESSÄ: 15,00€/kpl

VANHAN KIUKAAN KIERRÄTYS ASENNUKSEN YHTEYDESSÄ: 25,00€

 

RAKENNUSTYÖTUNTIVELOITUS 50,00€ (sis. alv 24%)

Rakennus- tai asennustyö tai esimerkiksi lisätyö saunahuollon yhteydessä (esimerkiksi rikkoutuneiden puuosien korjaus ja asennus). Hintaan lisätään kilometriveloitus 0,9€/km.

ERIKOISASIANTUNTIJAN TYÖTUNTIVELOITUS 75,00€ (sis. alv 24%)

Suunnittelu, konsultointi, työnjohto tai muu rakennusteknistä erikoisosaamista ja/tai pätevyyttä edellyttävä työ. Hintaan lisätään kilometriveloitus 0,9€/km.

SÄHKÖKIUKAAN ALKUPERÄINEN VASTUS

Vastuksen hinta määräytyy kiukaan merkin, mallin ja tehon mukaan.  Mikäli vanhasta kiukaasta rikkoutuu vastus, suosittelemme uusimaan täyden sarjan. SaunaMaxin kautta vastukset edullisesti suoraan valmistajalta. Pyydä tarjous.

HUOLTOPÄIVYSTYS  24/7

SaunaMaxin huolto- ja sähkömiehet ovat saatavilla viikon jokaisena päivänä. 24/7 – huoltopäivystyksen kautta pyrimme tarjoamaan huoltomiehen tai sähkömiehen paikan päälle 12 tunnin kuluessa soitosta. Normaalisti palvelemme asiakkaitamme maanantaista perjantaihin klo 7-17 välisenä aikana ja näiden ulkopuolella tapahtuvista päivystyskäynneistä voidaan veloittaa päivystyslisä 200€ (sis. alv 24%). Lisäksi työtunnit veloitetaan lauantaisin 25% ja sunnuntaisin 100% korotettuna.PALVELUHINNASTON PALVELUEHDOT: Suoritamme palveluhinnaston mukaisia saunahuoltopalveluja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla, muut alueet erikseen sovittaessa | osa palveluhinnaston tuotteista sisältävää kilometriveloituksen pääkaupunkiseudulla ja Tampereella / Tampereen seudulla, palveluhinnaston muihin palveluihin lisätään kilometriveloitus 0,90€/km | palveluhinnaston SAUNAHUOLTOPAKETIT ja KIUASHUOLLOT sisältävät uudet oliviinidiabaasi kiuaskivet toimitettuna ja asennettuna.Mikäli palveluhinnaston SAUNAHUOLTOPAKETTI – JÄTTI tai KIUASHUOLTO – JÄTTI yhteydessä huollettavan kiukaan kivimäärä ylittää huoltopaketin rajan 200kg, veloitamme ylimenevistä lisäkiloista 1,00€/kg (oliviinidiabaasi).  | palveluhinnaston SAUNAHUOLTOPAKETIT ja KIUASHUOLLOT sisältävä kiukaan vastusten kuntotarkastuksen. Mikäli kiukaan vastuksen/vastusten havaitaan tarkastuksen yhteydessä olevan rikki tai epäkunnossa, voi SaunaMax asiakkaan halutessa suorittaa vastuksen/vastusten vaihtotyön huollon yhteydessä lisäveloitusta vastaan | Veloitamme kiukaan vastuksen/vastusten vaihtotyöstä palveluhinnaston mukaisen sähkötyötuntiveloituksen 60,00€/tunti sekä uuden vastuksen/uusien vastusten hinnan | Työn osuus saunahuollon hinnasta kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin | Pidätämme oikeuden muutoksiin | Ilmoitetut palveluhinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%


Palveluhinnaston hinnat ovat yksityisille kuluttaja-asiakkaille. Mikäli edustat yritystä tai yhteisöä, ystävällisesti tilaa yrityksille suunnattu palveluhinnasto sivulta Palvelut Yrityksille.