KIUKAAN HUOLTO JA ASENNUS

Saunamax Oy

KIUKAAN HUOLTO JA ASENNUS

Kiuasta, kuten mitä hyvänsä laitetta tulee huoltaa ennakoivasti, jotta sen oikeaoppinen toiminta varmistetaan. Kiuas on suunniteltu toimimaan siten että kivien välissä olevat vastukset lämmittävät ilmaa joka pääsee kiertämään kiuaskivien välistä nousten alhaalta ylöspäin. Kivien murentuessa ne liikkuvat ja painavat vastuksia. Tämän seurauksena vastukset vääntyvät ja vapaan ilmatilan pienentyessä ilmankierto hidastuu. Lopulta vastus taipuu liikaa ja/tai ylikuumenee ja menee epäkuntoon. Katso kiuashuoltojen hinnat palveluhinnastosta.

 

Epäkuntoon menneen vastuksen vaihto onkin kiukaan tyypillisin vikatilanne. SaunaMaxin varastosta löytyy useimpiin kiukaisiin varaosat suoraan hyllystä sekä sähköasentajat jotka saadaan paikalle usein päivän-kahden varoitusajalla joten saat meiltä nopean ratkaisun vikatilanteissa. Ota yhteyttä puhelimitse 010 337 0630 tai sähköpostilla myynti@saunamax.fi

 

Kiukaan asennus kiinteään hintaan: Poistamme tarvittaessa vanhan kiukaan ja viemme sen kierrätykseen, asennamme uuden kiukaan paikoilleen ja kytkemme käyttövalmiiksi. Teemme vielä rasvanpolton vastuksista ja asennamme uudet kiuaskivet paikoilleen joten uusi kiukaasi on käyttövalmis kun asentajamme poistuu paikalta.

 

Hinta määräytyy kiukaan koon ja ohjauskeskuksen tyypin mukaan. Etäohjauksella varustetun kiukaan hinta sisältää läpiviennin yhden seinän läpi mutta lisätyönä voimme toki viedä etäohjauksen tätäkin pidemmälle. Perushintaan kuuluu max. 20kg kiviä ja lisäkilot maksavat asennettuna 1€ / kg (sis. alv 24%).

 

Voimme asentaa muualta hankkimasi kiukaan mutta helpoiten saat uuden kiukaan tilaamalla meiltä asennuksen yhteydessä haluamasi kiukaan. Toimitamme mm. Harvian, Helon, IKI:n ja Narvin kiukaita. Katso lisää verkkokaupasta.

 

Uuden kiukaan asennuksen yhteydessä myös laudehuolto tai uusien lauteiden asennus käy helposti samalla kertaa. Saunan uudistaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

 

Hinnat sisältävät myös asentajan matkakulut pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ja muualle laskutamme kilometrit sekä matka-ajan soveltuvasti.

Varaa kiukaan asennus

Pyydä tarjous kiukaasta tai varaosasta asennettuna tai sovi asennusaika jo hankkimallesi kiukaalle.

 

Ota yhteyttä!

 

Hinnat

Kiukaan asennus kiinteällä ohjauskeskuksella 175€ (sis. alv 24%)

Kiukaan asennus etäohjauskeskuksella alk. 285€ (sis. alv 24%)