LAUTEIDEN ASENNUS

Saunamax Oy

LAUDEASENNUKSET

SaunaMax Laudeasennus sisältää valmislauteiden asennuksen paikalleen. Mittaamme saunasi ja asennamme valmislauteet paikalleen tukevasti ja turvallisesti.

 

Valmislauteet ovat mainio keino toteuttaa uusi sauna tai ehostaa vanhaa nopeasti ja edullisesti. SaunaMaxin asentajilta asennustyö käy kätevästi ja varmasti. Voit luottavaisin mielin hankkia laudepaketin joka on riittävän pitkä saunaasi ja asentajamme tekee tarvittavan lyhennyksen ja sovituksen paikalleen sekä kiinnittä kaiteet, askelmat, väliritilät ja selkänojat paikalleen kiinteään hintaan.

 

Hinta on sama lauteiden pituudesta riippumatta. Myös kulmalauteiden asennus onnistuu! Meidän kauttamme saat myös kilpailukykyiseen hintaan koko paketin eli kysy rohkeasti tarjousta uusista lauteista asennettuna paikalleen tai tee vaikka heti tilaus verkkokaupastamme.

 

Hinnat sisältävät myös asentajan matkakulut pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ja muualle laskutamme kilometrit sekä matka-ajan soveltuvasti.

 

Älä enää odota

Varaa SaunaMax laudeasennus jo tänään. Meille voit soittaa tai lähettää sähköpostia.  Maksu asennuksesta laskulla 14 päivän maksuajalla.

Soveltuvat lauteet

Kaikki valmis- / noutolauteet

 

Hinta

Suorat lauteet 300€ (sis. alv 24%)

Kulmalaude alk. 450€ (sis. alv 24%)

Varaa asennus lauteillesi

Ole yhteydessä myyntiimme ja sovi ajankohta / pyydä tarjous lauteista asennettuna.

 

Ota yhteyttä!