Tule meille töihin!

Tule meille töihin!

SaunaMax on johtava mutta yhä nopeasti kasvava saunojen huoltoliike. Lisäksi rakennamme saunoja niin yksityis- kuin kaupallisillekin asiakkaille. Olemme keskittyneet vain saunoihin mikä mahdollistaa sen että pystymme palvelemaan sekä pienen kerrostalosaunan omistajaa että erittäin vaativaa yksityisasiakasta tai vaikka viiden tähden hotellia sauna-asioissa.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme sekä vastavalmistunutta sähköasentajaa huoltotöihin sekä kokeneempaa timpuria SaunaMestariksi rakentamaan itsenäisesti vaativia saunakohteita.

Jos olet urasi alkutaipaleella, aloitat kisällinä kokeneiden ammattilaistemme huomassa ja kehityt lopulta saunamestariksi. Mikäli taas olet jo kokenut saunanrakentaja, huolehdimme siitä että saat paikkoja näyttää osaamistasi ja opastaa tuoreempia kykyjä. Tavoitteenamme nimittäin on kasvattaa tekijöistämme monipuolisia sauna-ammattilaisia jotka pystyvät niin rakentamaan kuin huoltamaan saunoja oli kyse sitten kiukaasta, valaistuksesta, paneloinnista tai lauteista. Tärkeintä on siis taito ja halu tehdä käsillä. Muun opetamme sinulle yhdessä maailman merkittävimpien kiuas- ja saunavavalmistajien kanssa.

Tarjoamme työn jossa pääset tekemään käsilläsi lopputuloksia jotka poikkeuksetta ilahduttavat asiakkaita, oli sitten kyse vanhan kiukaan korjaamisesta, uuden asentamisesta tai saunan remontoinnista. Palkkausmallimme on kannustava ja reilu, työkaverit mukavia ja lisäksi saat tehdä töitä monien muiden sauna-alan huippujen kanssa jotka ovat töissä yhteistyökumppaneillamme. Yrityksemme on vakavarainen, kannattava, erittäin vahvojen omistajien tukema ja määrätietoisen kasvuhakuinen.

Kuulostaako sinun jutultasi? Ole yhteydessä toimitusjohtajaamme Jarno Hoviin puhelimella sähköpostitse jarno.hovi@saunamax.fi

 

 

Ei kommentteja

Pahoittelut, tämä kommenttilomake on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: