Saunan rakennus ja remontointi

Rakennamme ja remontoimme saunat joka tarpeeseen

 

Olemme vuosien saatossa rakentaneet satoja saunoja, aina kerrostalojen huoneistosaunoista erittäin vaativiin ja korkeatasoisiin kohteisiin saakka. Keskittymisemme saunojen tekemiseen varmistaa paitsi korkean laadun, myös kilpailukykyisen hintatason ja kyvyn toteuttaa isotkin projektit aikataulussa alusta loppuun. Teemme yhteistyötä Suomen johtavien kiuas- ja laudevalmistajien kanssa joten meiltä saat ratkaisun joka tarpeeseen.

Teemme saunanrakennusta niin aliurakointina kuin pääurakointina jolloin on useimmiten kyse yksittäisten tai muutamien saunojen remontoimisesta. Tiivis yhteistyömme Harvian saunatuotannon kanssa mahdollistaa suurtenkin kohteiden toteuttamisen kilpailukykyisellä hinnalla, hyvällä laadulla ja tehokkaalla aikataulutuksella.

Ainutlaatuinen huoltosopimuskonseptimme jonka avulla voit ulkoistaa saunahuolesi kokonaan meille, takaa hyvälaatuisen saunakokemuksen myös saunaremontin jälkeisinä vuosina ilman yllättäviä kuluja tai käyttökatkoksia.

 

Katso videolta mitä asiakkaallamme on sanottavaa palveluistamme

 

Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä sähköpostitse petri.saastamoinen@saunamax.fi tai puhelimitse 010 337 0631

 

SAUNAREMONTIN YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

  Nimi (tieto tarvitaan)

  Yritys (tieto tarvitaan)

  Puhelinnumero (tieto tarvitaan)

  Sähköposti (tieto tarvitaan)

  Yhteydenottotapa (tieto tarvitaan)

  Lisätietoja