Talosaunojen huollot

Taloyhtiön yhteinen sauna on paikka jossa asukkaiden on mahdollista rentoutua ja nauttia hyvistä löylyistä ja suomalaisesta saunaperinteestä vaikka omassa huoneistossa ei saunaa olisikaan. Yhteisessä käytössä oleva sauna eroaa moneltakin osin yksityissaunasta. Sen puhtaanapito ja huolto on muiden kuin käyttäjien vastuulla ja lisäksi sen käyttö on huomattavasti kovempaa sillä saunojien määrä on oleellisesti suurempi kuin yksityiskodin saunassa.

 

SaunaMax tarjoaa talosaunoille huoltoja joko sopimuksella tai yksittäisinä huoltokertoina. Kiuasta pitäisi yleensä huoltaa noin sadan lämmityskerran välein, mikä viisi kertaa viikossa lämpiävässä talosaunassa tarkoittaa noin kahta kertaa vuodessa. Kiuashuollossa vaihdetaan kivet, tarkistetaan kiukaan kunto ja tarvittaessa vaihdetaan vastukset. Lauteiden huoltoväli riippuu puumateriaaleista ja käsittelystä mutta pääsääntöisesti kiukaan ja lauteiden huoltoväli on samankaltainen.

 

Säännöllinen saunahuolto paitsi pidentää saunan teknistä ikää, tekee siitä viihtyisämmän paikan asukkaille. Puhtaus on iso osa saunanautintoa joten saat SaunaMaxilta huollon yhteydessä myös saunan höyrypuhdistuksen, joka sisältää paneelien höyryimuroinnin sekä laatoitettujen ja lasipintojen höyrypesun. Hinnat palveluhinnaston mukaisesti yksittäisille huolloille tai räätälöidyllä huoltosopimuksella tarjouksen mukaan. Kysy lisää puhelimitse 010 337 0630 tai myynti@saunamax.fi