Yritys

Tutustu meihin paremmin
Yritys

SaunaMax Oy on saunojen ylläpitävään huoltoon erikoistunut kotimainen yritys. Palvelemme lukuisia tilaussaunoja, hotelleja, kuntosaleja, lomakeskuksia sekä taloyhtiöitä ja kuluttajia. Teemme työmme suurella ammattiylpeydellä ja vankalla kokemuksella.

Palvelufilosofia

SaunaMax Oy:n saunahuoltopalvelut ovat laadukkaita ja hinnaltaan edullisia. Hinnoittelumme ja toimintamme on läpinäkyvää. Yrityksemme tuo kaikki työvaiheet asiakkaalle selvästi esiin, eikä työmme sisällä piilokuluja. Yrityksemme on mukana tukemassa rehtiä kilpailua – kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -palveluun.

Laatu

SaunaMax Oy pyrkii jatkuvasti kehittämään toiminnan laatua ja ylläpitämään korkeaa tasoa kaikissa palveluissa ja tuotteissa. SaunaMax sauna-ammattilaisen huoltama tai remontoima sauna on turvallinen käyttää, toimii energiatehokkaasti ja tarjoaa makoisammat löylyt.

5122

SAUNAHUOLTOA

532

RAKENNETTUA SAUNAA

29532

KILOA VAIHDETTUJA KIUASKIVIÄ

Saunaremontit pääkaupunkiseutu

Petri Saastamoinen

petri.saastamoinen@saunamax.fi
010 337 0631

Saunahuollot, sähkötyöt ja varaosat

Asiakaspalvelu

huolto@saunamax.fi
010 337 0635

Saunahuollot ja -remontit Pirkanmaa

Aku Jyrkinen

aku.jyrkinen@saunamax.fi
050 438 1116

Mikä ihmeen saunahuolto?

Suomessa tieliikenteeseen on rekisteröity noin kolme miljoonaa autoa. Huoltamattomana muiden muassa auton jarrut, voimansiirto ja moottori toimivat huonommin, auto kuluttaa enemmän ja lopulta rikkoutuu. Huoltamaton auto on kuljettajalle ja muulle liikenteelle vaarallinen. Lähes poikkeuksetta kaikille on luonnollista ja selvää, että autoja tulee huoltaa säännöllisesti vuosittain.

 

Suomessa on noin 3 miljoonaa saunaa. Huoltamattomana saunan kiuas muun muassa hukkaa energiaa, ylikuumenee, rikkoo vastuksia ja lopulta itse kiukaan. Huoltamattomana saunan puuosat löystyvät, irtoilevat tai rikkoutuvat. Huoltamaton sauna on niin saunojalle kuin ympäristölleenkin vaarallinen. Harva suomalainen tietää, että saunoja tulee huoltaa säännöllisesti vuosittain.

 

Saunassa sattuu vuosittain tuhansia tapaturmia ja ylikuumentuneet kiukaat ovat syynä lukuisissa tulipaloissa. Korjauksissa liian harvoin uusitut kiuaskivet ja siitä aiheutunut kiukaan ylikuumeneminen ovat SaunaMax Oy:n tekemien tuhansien saunahuoltojen perusteella yleisin syy vastusten rikkoutumiselle. Mitä jos sinäkin säästäisit sähkölaskussa sekä vastusten uusimisesta aiheutuvista kustannuksista ja pidentäisit kiukaasi elinkaarta huoltamalla saunan ajoissa kuntoon. Ja palkintona nauttisit makoisammista löylyistä!

 

SaunaMax Oy edistää suomalaisen saunahuollon tietämystä ja tarjoaa asiakkailleen edullista ja asiantuntevaa saunahuoltopalvelua jo tuhansien saunojen kokemuksella.

 

Vain huollettu sauna on turvallinen ja energiatehokas käyttää.

Kotimaisuus0

Saunahuoltojen osuus0

Saunaremonttien osuus0